Vistiplau a les modificacions realitzades a la pista del Circuit

La FIA i la FIM s'han mostrat satisfets amb les actuacions realitzades durant el mes de gener

Esports

Vistiplau a les modificacions realitzades a la pista del Circuit
Vistiplau a les modificacions realitzades a la pista del Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

Tant la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) com la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) han donat el vistiplau als canvis realitzats al Circuit de Barcelona-Catalunya durant el passat mes de gener, principalment concentrats al revolt 10, per homologar la pista de cara a la temporada 2021.

Stuart Robertson, com a responsable de seguretat de circuits i ral·li de la FIA i Franco Uncini, en qualitat de responsable de seguretat de la FIM, han estat els encarregats d'inspeccionar la zona abans que el cim de l'automobilisme i del motociclisme faci la seva parada en territori català durant la gira mundialista del 2021.

Tots dos han agraït les actuacions dutes a terme i han felicitat el Circuit pel treball dut a terme, que busca un equilibri entre les dues disciplines del motor, garantint sempre la màxima seguretat per a tots els participants.

A més de la nova variant del revolt 10, que ha deixat enrere les dues que existien fins al moment, també s'han dut a terme diferents actuacions de menor envergadura així com la modificació del piano del revolt 13, complint amb les directrius i requeriments de la FIA.

 

Edicions locals