El santfostenc Eric Pérez renova amb el Real Betis de futbol sala fins al 2024

El 2 de febrer va debutar amb la selecció espanyola absoluta amb un gol contra Eslovènia

Esports

El santfostec Eric Pérez renova amb el Real Betis de futbol sala fins al 2024
El santfostec Eric Pérez renova amb el Real Betis de futbol sala fins al 2024 | Real Betis

Sant Fost de Campsentelles

El Real Betis de futbol sala i el santfostenc Eric Pérez han acordat la renovació del contracte. Pérez va arribar al conjunt andalús l'estiu del 2017 i just acabava el contracte el juny del 2021, però ara ha renovat fins al 2024. 

El jove pívot, nascut a Badalona el 1997 i veí de Sant Fost, va iniciar la seva trajectòria al FS Pomar. Posteriorment, va passar a les categories inferiors del Marfil Santa Coloma i Catgas Energía, que va ser el seu últim club abans de fitxar pel Betis. Des d'aleshores, ha estat clau en l'equip sevillà i va ser un dels artífexs de l'ascens a la màxima categoria del futbol sala estatal. La temporada passada va disputar 23 partits i va marcar 11 gols, mentre que aquest curs acumula 17 partits i sis goles. 

El Betis ha arribat a l'equador de la Primera Divisió en zona de promoció pel títol i ocupa el 6è lloc amb 26 punts. "És cert que els companys ho fan tot més fàcil, però nosaltres tenim una manera de jugar que ens caracteritza i estem en una dinàmica bona, que confio mantenir molt temps. La segona part del campionat serà més complicada que la primera", deia Eric Pérez als canals oficials del club sevillà després de renovar aquesta setmana i admetia estar molt content de fer-ho: "estic molt content d'estar aquí i confio seguir molts anys. Aquest club i aquesta terra m'ho ha donat tot des que vaig posar el primer peu a sevillà i jo pretenc tornar tot el que m'heu donat". 

A més, ha rebut el premi de ser internacional amb l'equip absolut d'Espanya. El debut va tenir lloc el passat 2 de febrer en un partit d'Espanya contra Eslovènia, que a més va fer-ho amb gol. D'aquesta manera, Pérez es convertia al primer jugador de la secció de futbol sala del Betis en debutar amb l'absoluta. "Estic molt content i molt orgullós de poder representar a l'absoluta a un club tan gran com és el Betis", afirmava. 

D'entre els seus èxits individuals, destaca un Campionat d'Espanya infantil, una lliga infantil i quatre campionats d'Espanya de seleccions territorials amb Catalunya.  A més, va ser internacional sub-18. 

Edicions locals