La Concòrdia és més líder

L'equip llagostenc guanya a Menorca per 0 a 8 i s'aprofita de l'empat dels seus principals perseguidors

Esports

La Concòrdia és més líder
La Concòrdia és més líder | CD la Concòrdia

La Llagosta

El CD la Concòrdia resta una jornada per acabar la fase regular i és més líder amb la victòria a la pista de l'Atlético Mercadal, de Menorca. Les llagostenques van guanyar còmodament per 0 a 8 i es van aprofitar de l'empat entre els seus principals perseguidors, l'Eixample contra el CN Caldes (1-1).  

La Concòrdia va plantar-se a Menorca amb l'objectiu de sumar tres punts contra el cuer, que encara no ha sumat cap punt, i va marxar amb el lideratge més consolidat al grup 2A de la Segona Divisió espanyola. Al descans, les vallesanes ja guanyaven per 0 a 3 i a la represa van marcar cinc gols més. Les golejadores van ser Naiara, Leyre i Buti, per doble partida, i amb una diana, Mercè i Sonia.

L'equip llagostenc és més líder perquè s'aprofita de l'empat dels seus principals perseguidors. L'Eixample no va poder passar de l'empat contra el CN Caldes, que permet veure la Concòrdia líder amb 27 punts i un marge de tres amb el segon, l'Eixample. Al tercer lloc hi ha el Caldes, amb 21, i al quart, el Castelldefels, amb 20. 

La Concòrdia aquesta setmana té jornada de descans, però preveu jugar un partit ajornat contra l'Aliança Mataró a casa el cap de setmana. Les de Javier Ruiz tenen un segon partit ajornat contra el CN Caldes, encara pendent de confirmar. A banda d'aquests dos duels, tan sols resten dues jornades per acabar la fase regular. 

Edicions locals