El Circuit limita l'aforament de públic del Catalunya WorldSBK 2021 a 30.000 localitats

L'esdeveniment tindrà lloc del 17 al 19 de setembre amb entrades numerades i seient assignat

Esports

El Circuit limita l'aforament de públic del Catalunya WorldSBK 2021 a 30.000 localitats
El Circuit limita l'aforament de públic del Catalunya WorldSBK 2021 a 30.000 localitats | Circuit de Barcelona-Catalunya

Si fa una setmana el Circuit de Barcelona-Catalunya va posar a la venda les entrades de la Fórmula 1 i MotoGP, ara ho ha fet amb les del Campionat del Món de Superbike (WorldSBK). El Catalunya WorldSBK Round, que tindrà lloc del 17 al 19 de setembre de 2021, limitarà el nombre d'entrades disponibles a 30.000 localitats.  

Donat el context de pandèmia actual, la prova se celebrarà complint amb la normativa de seguretat i únicament es podrà accedir mitjançant entrades numerades amb seient assignat. Per preservar la distància de seguretat a les tribunes, durant el procés de compra, quan l'usuari seleccioni una localitat o grup de localitats, el sistema bloquejarà automàticament les localitats superiors, inferiors i laterals, de manera que ja no estaran disponibles per a altres usuaris.

Si bé la primera edició del certamen al traçat barceloní es va celebrar sense públic, al 2021 els aficionats disposaran de diferents zones per seguir en viu l'esdeveniment. Les entrades són numerades i les tribunes obertes a la zona de l'Estadi (tribunes B, G i C) disposaran de pantalles gegants per seguir l'acció a la pista.

L'entrada disponible més completa és el Pack Full Experience, que inclou l'accés al traçat durant els tres dies d'activitat, amb pàdoc i pit walk inclòs (a excepció del divendres) per 69,90 euros amb la tarifa d'adult. Els abonaments de tres dies també es poden adquirir amb accés únicament a pàdoc (per 59,90 euros, tarifa d'adult) o sense accés ni a pàdoc ni al pit walk (per 49,90 euros). També hi ha l'opció de les entrades d'un sol dia (divendres, dissabte, o diumenge), disponibles a partir de 19,90 euros. A aquestes entrades també es pot afegir l'experiència de pàdoc, la de pit walk, o ambdues.

Les tarifes de preus compten amb la categoria Adult (+17 anys) i Júnior (de 8 a 16 anys). Els menors de 7 anys podran accedir gratuïtament.

Novetat: Zona Camper

Aquesta segona edició del Catalunya WorldSBK Round compta amb una gran novetat. Es tracta d'una Zona Camper pensada per a autocaravanes i furgonetes tipus camper. Serà l'única oportunitat d'entre totes les curses que es faran a Espanya de poder acampar dins del circuit en el qual es disputa una prova mundialista d’SBK. Limitat a 50 places.

Edicions locals