Victòria de líder del KH-7 contra el Gran Canaria (28-30)

Cinquena victòria seguida a la Lliga Guerreres Iberdrola de les de Robert Cuesta

Esports

Celebració de les granollerines a la pista del Rocasa Gran Canaria.
Celebració de les granollerines a la pista del Rocasa Gran Canaria. | BMG

Victòria de mèrit del KH-7 Granollers a la pista del Rocasa Gran Canaria, per 28 a 30. Les de Robert Cuesta van imposar-se en una de les pistes més complicades del grup B de la Lliga Guerreres Iberdrola i van encadenar la cinquena victòria. El Granollers, quan falta un partit per acabar la fase regular, és líder amb 21 punts, seguit al segon lloc per l'Elche, amb 18 punts i dos partits pendents; el Gran Canaria, amb 17 i dos partits pendents; i al quart, el Gijón. 

El Granollers està sent un malson per les de Gran Canàries perquè al partit de la primera volta van empatar al Palau d'Esports i ahir dissabte, es van veure superades per les vallesanes. Les granollerines van fer un inici de partit demolidor amb el 3 a 7 al minut 13. La primera línia, incansable durant tot el partit, va ser clau perquè tot l'equip es coordinés en atac. La Giulia Guarieiro va protagonitzar bones accions amb el seu llançament exterior (9-10, minut 20).

Tot i el bon inici del KH-7 i els gols d'avantatge, les noies del Rocasa Gran Canaria es van anar trobant còmodes i van apropar-se en el marcador. La bona defensa i els gols de contraatac van fer igualar el matx (15-16, minut 30).

A la represa, les locals van capgirar l'electrònic, però les bones accions de la Martina Capdevila, la Mireia Torras i la Giulia Guarieiro posaven dins del partit un altre cop a l'equip granollerí. També cal destacar les intervencions de Nicole Wiggins sota els pals. Giulia Guarieiro va ser l'autora del gol que donava un avantatge de dos gols pel KH-7, que ja va ser insalvable per les locals.

El pròxim partit de les granollerines serà l'últim de la fase regular i rebrà el BM Porriño, el dissabte 6 de març.

FITXA TÈCNICA

Rocasa Gran Canaria 28: Ana Belén Palomino (P); Paula Valdivia (5), Agni Zygoura (2), Alba Spugnini (4), haridian Rodríguez (5), Maria Gomes (4), Tiddara Trojaola (2). També van jugar: Melania Falcón, Iara Grosso, Arinegua Pérez, Nerea Guerra, Dácil Quevedo, Sayna Mbengue (4), Silvia Navarro (PS) i Mizuki Hosoe (2).

KH-7 BM Granollers 30: Nicole Wiggins (P); Elene Vázquez (2), Giulia Guarieiro (6), Ona Vegué, Carmen Prelchi (3), Ana González (4) i Martina Capdevila (9). També van jugar: Imane Ben, Mireia Torras (3), Laia Moragues, Anna Colomer, Marta Mera i Elaine Gomes (3).

Parcials cada 5 minuts: 2-2, 3-5, 5-7, 9-10, 13-12, 15-16, 19-18, 21-21, 23-21, 24-23, 25-26 i 28 -30. 

Edicions locals