Ana Carrasco torna a pujar en una motocicleta cinc mesos després

La pilot establerta a Granollers participa en dues jornades al Circuit de Barcelona-Catalunya

Esports

Ana Carrasco
Ana Carrasco | Kawasaki Provec Racing

La pilot granollerina Ana Carrasco, del Kawasaki Provec del WorldSSP300, ha tornat a pujar-se'n en una motocicleta després de ser una de les protagonistes dels tests privats al Circuit de Barcelona-Catalunya, que van tenir lloc el 24 i 25 de febrer per provar les modificacions del revolt 10. Carrasco, de tan sols 23 anys,  tornava a la pista després de cinc mesos de recuperació després d'una operació de columna.

La pilot establerta a Granollers, que ha estat campiona del Món del WorldSSP300, va rebre el suport en pista de l'expilot de Superbike Joan Lascorz i va completar 40 voltes en la primera jornada i 44 en el segon. "Estic molt contenta amb aquests dos dies. Les meves sensacions en pilotar la meva Ninja 400 han estat molt bones i els resultats han estat realment molt millors del que s'esperava abans de començar a rodar. Em sento molt confiada amb la moto i els temps per volta coincideixen amb el nostre objectiu de ritme, així que estic molt satisfeta", va dir Carrasco després de tornar a pujar a la seva Ninja 400 de Kawasaki. 

 

Com és lògic, Carrasco va sentir algunes molèsties mentre rodava amb la seva moto de carreres, però va aconseguir els temps previstos. "Tornar a treballar amb el meu equip i rebre les valuoses aportacions de Joan ha estat realment motivador. Evidentment, encara no estic totalment recuperada de la meva lesió d'esquena i encara tinc una mica de dolor, però això ja ho esperava. Seguirem treballant dur per millorar cada dia i estar preparats per a les carreres tan aviat com es pugui", va explicar la pilot. 

El proper test se celebrarà a Navarra els dies 16 i 17 de març, i tant la pilot com l'equip consideren que s'han establert les bases per seguir progressant.

Edicions locals