Desmantellada una plantació de marihuana a una casa de Lliçà d'Amunt

Els Mossos han detingut dos joves, de 27 i 20 anys, com a presumptes autors de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric

Societat

A la casa s'hi van trobar sis sacs plens de cabdells
A la casa s'hi van trobar sis sacs plens de cabdells | Mossos d'Esquadra

Lliçà d'Amunt

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers i de la Comissaria de districte de Caldes de Montbui amb la col·laboració de Policia Local de Lliça d’Amunt van detenir el dia 26 de febrer dos homes, un de 27 anys i nacionalitat espanyola i un de 21 anys i de nacionalitat colombiana, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La Policia Local de Lliçà d’Amunt va informar els Mossos que en una casa a quatre vents situada en una urbanització del municipi hi feia una forta olor de marihuana. Davant d’aquests indicis, la comissaria de Granollers i de Caldes van iniciar una investigació que va confirmar l’existència d’una plantació de marihuana.

El dia 25 de febrer, quan els investigadors estaven fent vigilàncies, van trobar dos homes dins de la casa i van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un delicte per defraudació de fluid elèctric.

L’endemà, es va portar a terme una entrada i escorcoll a l’habitatge i es va localitzar una la infraestructura per mantenir una plantació de marihuana il·legal. També es van intervenir 6 sacs plens de cabdells de marihuana preparats per al seu transport, amb un pes de 19 quilos que tindrien un preu de mercat de 32.300 euros aproximadament. A banda, es va comprovar que s’havia manipulat la connexió dels comptadors a la xarxa elèctrica, fet que havia suposat una defraudació del consum d’energia per valor de 34.000 euros.

La detenció dels dos homes va quedar sense efecte i pendents de judici. La investigació segueix oberta i no es descarta fer més detinguts relacionats amb aquests fets.

Edicions locals