Víctor Font afronta diumenge les eleccions del Barça

El granollerí aspira a ser el president del FC Barcelona

Esports

Víctor Font sabrà diumenge si és el nou president del FC Barcelona. L'empresari granollerí opta a la presidència del Barça contra els altres dos candidats, l'expresident Joan Laporta i l'exdirectiu Toni Freixa. Durant aquesta setmana s'han vist a tots tres en diversos debats, tot i que l'actualitat blaugrana s'ha vist esquitxada pel cas del Barçagate.

Font ha demanat el vot a la seva candidatura "per fer front els nous reptes de futur amb un pla", explicava el granollerí, que assegura "voler passar pàgina i ser valents per tornar a aixecar copes". L'empresari compta amb altres noms granollerins dins de la seva candidatura, com el regidor d'Esports de Granollers i exjugador del BMG, Álvaro Ferrer; el director esportiu del CB Granollers, Toni Jané, i Juli López, proposat com a director general d'esports del FC Barcelona.

Per fer el vot presencial, el Procicat manté les restriccions de mobilitat comarcal i fa que els socis vallesans no el puguin exercir a les instal·lacions del Camp Nou. El Barça ha demanat una autorització, ara per ara descartada.

Llegeix l'entrevista de Víctor Font amb SomGranollers

Edicions locals