La Fira de l'Oli i el Mercat del pa artesà aplegarà una vintena de parades

Finalment, l'Ajuntament i el Consell Comarcal podran celebrar el certamen aquest dissabte amb un canvi d'emplaçament per guanyar espai i seguretat

Societat

Bigues i Riells

Després de l'anul·lació al gener arran del confinament municipal, ara sí, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Bigues i Riells podran celebrar aquest dissabte la 9a Fira de l'Oli Vera i el 7è Mercat del pa artesà, amb una vintena de parades durant tot el dia a la plaça Miquel Bosch de Bigues –prou àmplia per garantir les distàncies i l'aforament–.

A la fira també es podrà participar en dos tallers: un sobre l'elaboració de sabó i l'altre sobre la preparació de massa de pa. Les activitats tindran lloc al Centre Cívic i Cultural el Rieral de les 16 a les 18 h.

Per participar-hi caldrà inscripció prèvia a través d'entrapolis.com. Finalment, de les 18 a les 19 h l'associació gastronòmica Cuina VO oferirà un showcooking al Teatre Auditori Polivalent –també cal inscripció prèvia a través d'entrapolis.com–. Aquesta activitat, a més, es retransmetrà pel canal de YouTube de l’Ajuntament.

Edicions locals