Pau Trias s'estrena a la banqueta del CF Parets amb victòria contra el Sabadell Nord (1-0)

L'equip paretà surt de l'últim lloc del grup 1B de la Primera Catalana

Esports

Pau Trias s'estrena a la banqueta del CF Parets amb victòria contra el Sabadel Nord (1-0)
Pau Trias s'estrena a la banqueta del CF Parets amb victòria contra el Sabadel Nord (1-0) | CF Parets

Parets del Vallès

Nou entrenador i victòria. La dita en el futbol ha estat bona amb el debut de Pau Trias a la banqueta del CF Parets, que s'ha estrenat amb victòria contra el Sabadell Nord, per 1 a 0. Miquel Muñoz va deixar la banqueta del CF Parets dijous després de perdre contra el Sant Cugat, i Pau Trias, coordinador del club, va agafar les regnes.  

Un solitari gol al minut 35 de partit d'Aitor Angulo ha donat la victòria als paretans, que fins aquesta jornada estaven situats en l'últim lloc del grup 1B de la Primera Catalana. De fet, ara són penúltims després d superar el Sabadell Nord, nou cuer amb dos punts. Aquesta és la primera victòria del Parets aquesta temporada, que precisament són els seus primers punts de la campanya. 

La setmana ha estat moguda al camp del Josep Seguer després de la marxa de Miquel Muñoz de la banqueta, que es va acomiadar a les xarxes socials amb un comunicat després de dues temporades al CF Parets.  "No hi ha excuses en el pla competitiu. No hem sabut tocar la tecla com tocava", deia en el comiat Muñoz, que recordava: "ens hem trobat moments durs i moments magnífics i inoblidables". L'extècnic paretà mostrava la seva gratitud a l'actual i anterior directiva del club, a banda del personal tècnic i de coordinació de l'entitat.  Cal recordar, que Muñoz va ser l'entrenador del CF Parets, quan a l'estiu del 2019 va aixecar el títol de campió de la Copa Catalunya amateur contra el Cubelles a Palamós

 

El Parets renova banqueta amb el mateix objectiu de la salvació en una temporada atípica. El pròxim partit dels paretans serà al camp del Rubí, antepenúltim amb quatre punts i que encadena tres derrotes. 

Edicions locals