Canovelles trasllada l'OAC a l'antiga escola bressol Sant Jordi

A partir del 6 d'abril, canvis amb motiu de les obres de reforma de l'ajuntament

Societat

Les obres per millorar l'accessibilitat a l'ajuntament de Canovelles començaran aquesta primavera
Les obres per millorar l'accessibilitat a l'ajuntament de Canovelles començaran aquesta primavera | Ajuntament de Canovelles

Canovelles

L'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de Canovelles es traslladarà, el 6 d'abril, a l'antiga escola bressol Sant Jordi, amb motiu de les obres de reforma de l'ajuntament. L'edifici del carrer Sant Jordi, 26 també acollirà l'espai d'Alcaldia, Hisenda, secretaria i serveis tècnics d'Urbanisme.

El motiu del trasllat són les obres de reforma i millora de l’edifici de l’Ajuntament de Canovelles, que està previst que s’iniciïn aquesta primavera. L'objectiu és fer-lo accessible i adequar-lo a la normativa vigent. La darrera reforma de l'edifici consistorial es va fer a principis dels anys 90, quan es va ampliar per unir dos edificis llavors separats.

Per tal de minimitzar les possibles afectacions a l’atenció a la ciutadania i a la feina diària del personal municipal, el trasllat d’aquests serveis es realitzarà durant el període de Setmana Santa. No obstant això, el dijous 1 d’abril l’OAC no prestarà servei durant la tarda. Per ser atès a l’OAC, cal demanar cita prèvia trucant al 93 846 45 55. L'horari és de dilluns, dimecres i divendres, de 8.15 a 14 h, i dimarts i dijous, de 8.15 a 18 h.

D’altra banda, del 29 de març al 9 d’abril (ambdós inclosos) no es programaran visites d’atenció al públic amb els serveis tècnics d’urbanisme entre els quals s’inclouen visites amb l’arquitecte, amb l’arquitecta tècnica o amb l’enginyer municipal.

Reforma a l'Ajuntament

Les obres serviran per instal·lar un ascensor, fer més amplis els passadissos i els espais de treball, i dotarà l’edifici de lavabos adaptats. D’aquesta manera, l’edifici es convertirà en un espai accessible tant per als treballadors com per als ciutadans. També es realitzarà una reforma integral de l’OAC, que permetrà millorar l’atenció i el servei, i s’establiran accessos independents per a la ciutadania i els treballadors de l’edifici. D’altra banda i, per adequar l’edifici a la normativa vigent, es renovaran la instal·lació elèctrica i d’incendis, entre d’altres.

Edicions locals