Núria Picas disputarà la Titan Desert 2021 amb l'equip KH-7

La corredora de muntanya participarà a la prova de ciclisme, que tindrà lloc del 23 al 28 de maig

Esports

Núria Picas disputarà la Titan Desert 2021 amb l'equip KH-7
Núria Picas disputarà la Titan Desert 2021 amb l'equip KH-7 | KH-7

Canovelles

Núria Picas, llegenda viva de les carreres d'ultrafons, tornarà a la Titan Desert, que es disputa al Marroc del 23 al 28 de maig. La corredora ho farà integrada a l'equip del KH-7, capitanejat per Melcior Mauri, i que compta amb il·lustres ciclistes com l'olímpic Abraham Olano. La ciclista catalana formarà equip en duo mixt al costat del seu entrenador, el també reconegut trail runner Pau Bartoló.

Com a corredora de muntanya, Picas posseeix un amplíssim palmarès de podis i triomfs, entre els quals destaquen el doble campionat en l'Ultra Trail World Tour (2014 i 2015), la victòria a l'Ultra Trail de Montblanc (2017) o el primer lloc en el Campionat del Món d'Ultra Trails (2012). Fa uns anys, Picas va introduir-se al món de la bicicleta amb algunes curses de BTT. De fet, aquesta serà la seva segona participació en la Titan Desert perquè el 2019 ja va demostrar el seu talent al desert del Marroc. A més, el 2016 va participar en la Titan Tropic Cuba, on va obtenir la segona plaça. 

"La veritat és que gairebé he perdut el compte del temps que fa que no em poso un dorsal, però fa ja més d'un any. Aquest confinament s'ha fet molt llarg, però ja estem veient la llum. És gratificant tornar al Marroc i a la Titan Desert. Sé que és una carrera molt llarga, amb temperatures molt exigents, però vaig amb ganes de gaudir de l'aventura", declarava Picas, durant la seva visita a les instal·lacions de KH-7. 

KH-7 patrocinador del projecte Titan Life

La Titan Desert és una prova cada vegada més sostenible, responsable i compromesa amb l'entorn. Amb aquest propòsit es va crear el projecte Titan Life, de què KH-7 és patrocinador compartint els valors que en ell es pretenen. Es tracta d'un projecte que implementa mesures d'acció directes i indirectes i que a més pretén conscienciar els ciclistes sobre l'impacte que provoca el pas de la prova sobre el territori. A aquestes mesures i accions responsables se'ls suma les Beques Titan Life by KH7, que premia dos projectes solidaris que motivin el desenvolupament social a través l'esport amb una inscripció gratuïta a la prova.

Edicions locals