Carlos Viver i Robert Cuesta, classificats per als Jocs Olímpics de Tòquio

La selecció espanyola femenina d'handbol obté el bitllet al preolímpic de Llíria

Esports

Carlos Viver i Robert Cuesta, classificats per als Jocs Olímpics de Tòquio
Carlos Viver i Robert Cuesta, classificats per als Jocs Olímpics de Tòquio | RFEBM

Granollers, Montornès del Vallès

Els tècnics vallesans Carlos Viver, de Granollers, i Robert Cuesta, de Montornès, s'han classificat amb la selecció espanyola d'handbol femenina per disputar els Jocs Olímpics de Tòquio, que es preveuen disputar aquest estiu. Espanya va disputar el cap de setmana a Llíria el preolímpic amb èxit després de l'empat contra Suècia (28-28) i s'imposen amb claredat al segon partit contra Argentina (16-31). 

Consumat l'accés de les Guerreres als Jocs Olímpics de Tòquio, fruit de la seva contundent victòria davant Argentina al Pavelló Pla de l'Arc de Llíria, el seleccionador espanyol i granollerí, Carles Viver, ha reconegut que "teníem molta responsabilitat, la setmana es va fer llarguíssima i apareix el dubte de tenir un mal dia... però, l'equip ha treballat de forma brutal, hem de posar-ho en valor per les seleccions que s'han quedat fora".

Les dotze seleccions participants als Jocs Olímpics de Tòquio són l'amfitriona Japó; la campiona del Món, Holanda; la campiona d'Amèrica, Brasil; la campiona d'Àsia, Corea; la campiona d'Europa, França; la campiona d'Àfrica, Angola; i  les classificades al preolímpic, Espanya, Suècia, Rússia, Montenegro i Noruega. 

Edicions locals