L'Esport Club té el somni de la promoció a 90 minuts de joc

L'equip granollerí depèn d'ell mateix per mantenir la tercera plaça del grup

Esports

| Xavier Solanas

L'EC Granollers afronta el partit més important de la temporada contra la Fundació Esportiva Grama, rival directe pel tercer lloc. L'equip dirigit per José Solivelles ocupa la tercera posició i vol defensar-la en l'última jornada de la primera fase per disputar la promoció d'ascens directe. La lluita té tres equips implicats amb els vallesans, els colomencs i el Sant Andreu.

L'ECG depèn d'ell mateix per mantenir el tercer lloc, perquè amb 30 punts té un marge de dos amb el quart, el Sant Andreu, i tres amb el cinquè, la Fundació Esportiva Grama. Per assegurar-se el tercer lloc, una victòria contra els colomencs seria el resultat desitjat. En cas d'empatar o perdre, caldria treure la calculadora i mirar altres equips. Si empata l'ECG, el Sant Andreu hauria de perdre o empatar perquè una victòria al camp del Figueres els deixaria en empat, però amb la diferència de gols particular pels barcelonins. En cas de perdre l'ECG, la carambola hauria de ser més gran, però possible. Per començar, no podria perdre contra la Grama per dos gols de diferència o per un resultat superior al 2 a 3 de la primera volta; i a més, el Sant Andreu, hauria de perdre o empatar.

L'Esport Club afronta el duel amb la màxima ambició després de sumar un punt d'or al camp del Girona B després d'empatar un partit que perdia 3 a 0 a l'inici de la represa, que va acabar empatant amb un triplet d'Albert Ruiz. L'últim gol es va marcar al temps afegit. 

Edicions locals