'Dèiem que algun any ho aconseguiríem, i enguany tenim el premi'

José Solivelles valora amb satisfacció el passi a la promoció d'ascens, tercera en la història de l'EC Granollers

Esports

'Dèiem que algun any ho aconseguiríem, i enguany tenim el prem'
'Dèiem que algun any ho aconseguiríem, i enguany tenim el prem' | Xavier Solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

Per tercera vegada en la història del club, l'ECG disputarà una promoció d'ascens. Les dues anteriors van acabar sense el premi de l'ascens, que van ser el 2005 i el 1976. Des de fa tres temporades i meitat d'un altre, hi ha José Solivelles a la banqueta, que ha posicionat a l'equip entre els millors de la Tercera Divisió espanyola. Llegeix la crònica de la victòria de l'ECG contra la Grama, per 2 a 0


 

El cicle d'alguns dels jugadors suma ja tres temporades i enguany podran assaborir el premi d'una promoció per seguir somiant. "Entre els jugadors que hi són aquí des del principi dèiem que algun any ho aconseguiríem, i enguany hem tingut el premi", explica Solivelles, emocionat en acabar el duel. "El primer gol ha estat una alliberació, però saps que patiràs fins al final amb l'1 a 0. Hem defensat bé, però tens el neguit de què en qualsevol acció et poden fer el gol", deia el tècnic. 

De fet, l'equip no s'ha trobat còmode a la primera part pel plantejament de la Grama. "Ens han sorprès amb el plantejament perquè ens han igualat al migcamp i teníem situacions de l'un contra un, i no teníem fluïdesa en el joc. Quan no tens fluïdesa necessites el talent individual i els jugadors avui estaven nerviosos, les cames pesen i no era el millor dia. A la segona part ho hem arreglat amb un canvi de sistema per tenir més control del partit", comentava.

A la segona part l'equip ha millorat, en part, a l'entrada del mag Pau Darbra, que ha fet esclatar d'emoció la graderia amb el segon gol, al temps afegit. "La jugada ha vingut perquè m'ha vingut un primer jugador que he superat bé amb una pilota llarga, després m'ha vingut el segon, en cursa, i en veure el porter, he aixecat el cap, no he vist ningú i he decidit xutar a gol", relatava Darbra una acció ràpida de quatre segons, en una frase de mig minut. Un gol per emmarcar, que val assegurar una promoció d'ascens.  

 

 

 

 

Edicions locals