'Sento que podria haver-ho fet millor'

Pol Espargaró acaba al 8è lloc la primera cursa de MotoGP amb l'equip Repsol Honda

Esports

Pol Espargaró
Pol Espargaró | Repsol Honda

Pol Espargaró ha completat la seva primera cursa de MotoGP amb l'equip Repsol Honda amb un 8è lloc al Circuit de Losail del GP de Qatar. El pilot granollerí va sortir al 12è lloc de la graella de sortida i va aconseguir remuntar quatre posicions, quedant just per darrere del seu germà, Aleix Espargaró (Aprilia Racing Team Gresini).

Pol Espargaró ha sumat els seus primers vuit punts com a pilot de l'equip Repsol Honda. "Ha estat una cursa de dues parts. El principi de la cursa, sincerament, no ha estat bo, ja que he trigat massa a adaptar-me al meu ritme i després he perdut un temps preciós. A mitjan carrera he estat un dels pilots més ràpids i estic feliç, però també enfadat perquè sento que podria haver-ho fet millor. És només la primera cursa i havíem de veure-la des d'aquesta perspectiva; necessitava acabar-la perquè una caiguda no hauria estat res de bo. Hem obtingut molta informació i ara tornarem el proper cap de setmana, aquí al mateix circuit, comprenent millor el nostre potencial", deia en acabar la cursa Pol Espargaró.

La segona cita del Campionat del Món de MotoGP serà aquest proper cap de setmana al mateix traçat del Qatar, amb el GP de Doha. 

Edicions locals