L'alemanya Covestro compra el negoci de resines de DSM a Parets

L'adquisició ampliarà la xarxa de producció mundial de la companyia amb més de 20 centres

Economia

L'alemanya Covestro compra el negoci de resines de DSM a Parets
L'alemanya Covestro compra el negoci de resines de DSM a Parets

Parets del Vallès

La firma alemanya Covestro, dedicada a la fabricació de polímers d'alt rendiment, ha completat amb èxit l'adquisició del negoci de Resines i Materials Funcionals (RFM) de l'empresa holandesa Royal DSM, amb seu a Parets.

Aquesta operació amplia la cartera de resines de revestiment sostenibles de Covestro, i converteix el grup en un dels principals proveïdors mundials d'aquest mercat creixent. Segons ha informat la companyia, la integració de RFM augmentarà els ingressos del grup en uns 1.000 milions d'euros i ampliarà la seva xarxa de producció mundial amb més de 20 centres.

RFM compta amb dos seus a Espanya, a Parets de Vallès i Santa Margarida i els Monjos, i suma un total de 140 empleats aproximadament. "L'adquisició d'RFM contribueix significativament a l'aplicació de la nostra nova estratègia de grup: amb aquesta transacció donem un altre pas important cap a la sostenibilitat, alhora que generem un creixement sostenible", afirma Markus Steilemann, CEO de Covestro.

Amb aquesta operació, Covestro amplia el seu negoci en diverses àrees. El grup és ja un dels principals proveïdors mundials de dispersions de poliuretà a base d'aigua. Amb l'adquisició de RFM, la companyia incorpora una gamma completa de resines de poliacrilat a força d'aigua, així com grans marques en termes de sostenibilitat com Niaga, solucions per a la fabricació additiva i un negoci avançat de revestiments solars.

Així mateix, Covestro està millorant la seva cartera tecnològica per incloure tecnologies híbrides a força d'aigua, resines de recobriment en pols i resines de curat per radiació. Sucheta Govil, directora comercial de Covestro, explica: "Amb aquesta operació hem reforçat la nostra àmplia cartera amb més productes i tecnologies innovadores que ens permetran satisfer les necessitats dels nostres clients de manera òptima. Ara ens hem centrat a integrar els equips, aprofitar el talent i proporcionar la millor assistència possible als nostres clients, tant als nous com als ja existents".

Covestro espera efectes sinèrgics permanents que aportin uns 120 milions d'euros anuals a partir de la plena integració en 2025.

Edicions locals