L'Esport Club inicia el camí per l'ascens a la Segona RFEF

El primer partit tindrà lloc diumenge al camp de l'Europa, a les 12 h

Esports

| Arxiu

José Luis Rodríguez Beltrán

L'EC Granollers ja coneix el camí per fer l'ascens a la Segona RFEF, que substituirà la Segona Divisió B espanyola la temporada 2021-22. L'equip dirigit per José Solivelles iniciarà diumenge la lligueta al camp d'un dels favorits per l'ascens, l'Europa, que és l'equip que arrossega el màxim de punts de la primera fase amb 44. La classificació per l'ascens parteix amb l'equip barceloní líder, seguit de Vilafranca (40), Cerdanyola (40), Girona B (37), Terrassa (35) i com a cuer hi ha l'ECG (33). 

La lligueta enfrontarà l'equip vallesà contra els tres conjunts de l'altre grup en un format de dues voltes. Si bé, el primer partit de l'ECG serà al Nou Sardenya; la pròxima setmana rebrà el Terrassa i acabarà la primera volta visitant el Vilafranca. A la segona volta, l'equip granollerí disputarà un partit de visitant i dos de locals, acabant la fase al camp del carrer Girona el 16 de maig contra els de Vilafranca. Els dos primers classificats de la lligueta ascendiran a la Segona RFEF, mentre que la resta tindran una segona oportunitat en disputar eliminatòries per l'ascens. El tercer i quart classificat passaran a la semifinal de les eliminatòries; i els dos últims, als quarts de final. 

L'objectiu de l'ECG, que està a set punts de l'ascens directe, és intentar quedar al quart lloc que està a quatre punts. "El primer i el segon lloc està molt complicat, llavors hauríem d'intentar quedar, com a mínim, al quart lloc, que ens donaria accés a disputar la semifinal de les eliminatòries per l'ascens", apunta el tècnic José Solivelles, que tot i això, l'ECG voldria capgirar la classificació quan hi ha 18 punts en joc.

Primer rival, l'Europa

El primer rival és un conjunt conegut de la pretemporada. L'ECG va disputar dos partits contra els barcelonins amb un empat al Municipal del carrer Girona (1-1) i una derrota ajustada al Nou Sardenya (2-1). L'Europa va passar a la segona fase com a líder destacat amb un balanç de 13 victòries, 5 empats i 2 derrotes. 

Edicions locals