La Concòrdia vol perllongar el mal moment del líder, el Joventut d'Elx

Les llagostenques ocupen el tercer lloc amb 41 punts

Esports

La Concòrdia vol perllongar el mal moment del líder, el Joventut d'Elx
La Concòrdia vol perllongar el mal moment del líder, el Joventut d'Elx | CD La Concòrdia

La Llagosta

El CD la Concòrdia es vol aprofitar dels moments de dubte del líder, el Joventut d'Elx. L'equip alacantí va perdre el primer partit de la temporada la passada jornada en la seva visita a la pista de l'Eixample (3-2) i les llagostenques volen provocar-li la segona derrota. 

La Concòrdia, al tercer lloc amb 41 punts, visita la pista del líder, que domina la fase d'ascens amb 50 punts. De fet, la derrota contra l'Eixample va suposar al líder trencar una dinàmica immaculada de 16 victòries i dos empats. L'equip llagostenc ja sap que el Joventut d'Elx també perd, tot i que hauran de mostrar la seva millor versió. 

Fins ara, l'equip de la Llagosta ha disputat tres partits amb una victòria i dos empats, el darrer la setmana passada contra el Castelló (2-2). Un bagatge insuficient per intentar assaltar el segon lloc, que ostenta el Castelló amb 42 punts, o el primer lloc. Tot i que l'equip es manté dins l'objectiu d'acabar entre les tres primeres classificades per classificar-se per a la Copa de la Reina i la fase decisiva per l'ascens. El marge amb la quarta classificada és de quatre punts, que ocupen empatats Eixample i Les Corts. 

Edicions locals