Es revela la imatge del Gran Premi de la Fórmula 1 del Circuit

L'il·lustrador David Despau és l'encarregat del disseny del cartell de la cursa, que tindrà lloc del 7 al 9 de maig

Esports

Es revela la imatge del Gran Premi de la Fórmula 1 del Circuit
Es revela la imatge del Gran Premi de la Fórmula 1 del Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha revelat la que ja és la imatge oficial de la Fórmula 1 Aramco Gran Premi d'Espanya 2021. Ho ha fet, a més, secundant-se en l'art i la il·lustració, unint novament aquesta disciplina única amb el motor.

Per a aquesta ocasió, l'il·lustrador i creatiu espanyol David Despau ha estat l'encarregat de dur a terme l'encàrrec de notable envergadura. La imatge dissenyada representa tres elements fonamentals en un Gran Premi a partir dels seus colors i els seus protagonistes.

D'una banda, la cursa com a tal, on el negre predomina representant l'asfalt, els pneumàtics o l'adrenalina de la velocitat. Després, els pilots i els seus cotxes. Es destaca el vigent Campió del Món, Lewis Hamilton, que apareix amb els dos representants espanyols, Carlos Sainz i el retornat bicampió del món Fernando Alonso. Finalment, els colors vius de cadascun dels seus equips -Mercedes, Ferrari i Alpine- es fonen amb el negre per representar Barcelona, la ciutat mediterrània que acull el Gran Premi, que també es veu representada per la Sagrada Família, un dels llocs més emblemàtics de la ciutat comtal.

L'il·lustrador David Despau compta amb un ampli bagatge a la seva esquena i ha publicat en revistes com “Time”, “The New York Yorker”, “Harper’s Basar”, “L’Equipe”, “Car and Driver”, “ESPN”, “Sports Illustrated”, “GQ”, entre moltes altres. Ha estat reconegut com un dels 100 il·lustradors més influents del món per l'editorial Taschen en “100 Illustrators”.

Edicions locals