Nicole Wiggins, Janna Sobrepera i Ona Vegué són convocades amb Espanya

La selecció espanyola absoluta femenina viatja a Dinamarca per disputar un doble enfrontament amistós amb la selecció danesa

Esports

Nicole Wiggins, Janna Sobrepera i Ona Vegué són convocades amb Espanya
Nicole Wiggins, Janna Sobrepera i Ona Vegué són convocades amb Espanya | BM Granollers

Nicole Wiggins, Janna Sobrepera i Ona Vegué, del KH-7 Granollers, han estat convocades amb la selecció espanyola absoluta dirigida per Carlos Viver i amb Robert Cuesta. Les tres jugadores del club vallesà disputaran els dos amistosos contra la selecció de Dinamarca, previst pel dijous 15 d'abril i el dissabte 17 d'abril. 

La llista es va completar fa uns dies amb la incorporació de darrera hora de Vegué, en substitució de Jennifer Gutiérrez, del Borussia Dortmund. Així, la jugadora catalana debutarà en partit internacional amb la selecció absoluta als seus 22 anys. Carlos Viver apunta que "tot el temps que passem concentrades és positiu, és temps de treball, una setmana a Dinamarca amb dos partits davant el combinat danès és una experiència valuosa que acumularan algunes jugadores, en la qual introduïm gent jove, de la Generació 2000/2001, algunes d'elles debutants". 

D'altra banda, la selecció espanyola juvenil femenina es concentrarà del 12 al 18 d’abril, a Madrid, per realitzar l’activitat on participarà Paula Simó, del BM Granollers. 

Edicions locals