L'Atlètic Granollers i l'AEH, en la lluita per l'ascens a la Divisió d'Honor de Plata

Els dos equips vallesans femenins passen a la fase pel títol de la Lliga Catalana

Esports

| Xavier Solanas

les Franqueses, Granollers

El KH-7 Atlètic Granollers també s'ha classificat per a la fase  pel títol de la Lliga Catalana, juntament amb l'AEH Les Franqueses que ja ho havia aconseguit a la penúltima jornada doble. D'aquesta manera, els dos equips vallesans femenins disputaran la fase pel títol, i de retruc, tenen opcions per la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor de Plata, que és la segona màxima categoria estatal. 

El cap de setmana es va celebrar l'última doble jornada de la Lliga Catalana i les granollerines van assolir la classificació després de guanyar els dos partits contra l'AEH Les Franqueses: dissabte van guanyar per 28 a 27, i diumenge, per 28 a 29. Després de l'última doble jornada, la classificació de la fase pel títol, que arrossega punts de la fase regular, està liderada per Palautordera i Granollers, amb vuit punts; seguits, de Sant Vicenç B, Les Franqueses i Lleida Pardinyes, amb dos punts. L'última plaça està pendent entre Vilanova del Camí o Ribes, que passarien amb dos punts. L'equip de Vilanova del Camí té encara pendent una doble jornada, que en cas de sumar dos punts guanyaria la plaça. 

La primera jornada de la fase pel títol es preveu el 24 i 25 d'abril; la segona, el 8 i 9 de maig; i la tercera, el 22 i 23 de maig. L'AEH i el Granollers jugaran els partits contra els equips de l'altre grup de la Lliga catalana, en un sistema de lligueta a doble volta. El primer classificat serà el campió de la categoria. 

Edicions locals