Mónica Utrilla lluita per l'ascens amb el CD la Concòrdia

La martorellesenca afronta una segona etapa amb l'equip referent vallesà de futbol sala femení

Esports

Mónica Utrilla lluita per l'ascens amb el CD la Concòrdia
Mónica Utrilla lluita per l'ascens amb el CD la Concòrdia | CD la Concòrdia

MartorellesJosé Luis Rodríguez Beltrán

Mónica Utrilla compleix la seva segona etapa amb el CD la Concòrdia, que milita a la Segona Divisió espanyola. La martorellesenca va tornar al conjunt llagostenc el passat juny després d'unes temporades centrades en el futbol 11, entre els clubs del CF Mollet UE i el CF Martorelles. Des del passat estiu, torna a situar-se sota els pals d'una porteria de futbol sala i, fins ara, segueix amb l'objectiu d'inici de campanya: lluitar per l'ascens a la Primera Divisió femenina, que és la màxima categoria estatal.

Utrilla ja havia completat una primera etapa de tres anys amb la Concòrdia i aquest curs està demostrant ser una de les jugadores referents, per experiència i qualitat dins la pista. La Concòrdia disputa la segona fase per l'ascens, després de guanyar la primera fase regular. Les llagostenques han tancat la primera volta de la segona fase al tercer lloc, amb 41 punts i un partit pendent. Els quatre primers equips classificats disputaran una tercera, i definitiva, fase per l'ascens, i de retruc, els tres primers, també jugaran la Copa de la Reina. "Les sensacions són molt bones perquè vam sortir com a líders de la primera fase. Ara es nota el canvi de fase perquè els equips són més competitius", explica Utrilla, que assenyala que disputar la Copa de la Reina "és un clar objectiu que volem aconseguir".

L'equip té una ratxa positiva a la segona fase amb una victòria i dos empats, tot i que té pendent un partit contra el líder, el Joventut d'Elx, que no es va poder disputar el passat cap de setmana. "Tenim ganes de veure el nostre nivell contra elles, que és un equip que sempre ha anat líder", destaca Utrilla. Al conjunt llagostenc li queda tota la segona volta de la segona fase, és a dir, quatre partits més.  "Tenim un equip que ha aixecat partits amb molt de coratge i crec que el repte de seguir lluitant per l'ascens és assumible. Tenim ganes de competir", indica la martorellenca, que es mostra molt satisfeta de la seva tornada a la Concòrdia. 

Edicions locals