El Circuit rep la visita de l’F2 i l’F3

Tots dos campionats sumaran diverses jornades d'assaigs en territori vallesà fins diumenge

Esports

El Circuit rep la visita de l’F2 i l’F3
El Circuit rep la visita de l’F2 i l’F3

El Circuit de Barcelona-Catalunya continua exercint el seu paper de banc de proves per als certàmens del món del motor de referència. En aquesta ocasió, es tracta dels campionats de Fórmula 2 i Fórmula 3.

La Fórmula 3 ha estat la primera a assaltar la pista. Després del seu pas per Àustria, el certamen segueix amb les jornades d'entrenaments oficials de pretemporada a Barcelona, ciutat que serà escenari inaugural de la seva temporada 2021 de competicions del 7 al 9 de maig, coincidint amb la Fórmula 1. De dimecres a dijous, la germana petita de l’F1 ha dut a terme un total de 12 hores de rodatge.

Destacar a algun pilot d'entre els 30 presents és difícil, ja que només compten amb el precedent dels tests a Àustria. Així i tot, es va poder veure al rookie Ciao Collet (MP Motorsport) establir un rècord de volta ràpida.

Pel que respecta a la categoria intermèdia, la Fórmula 2, aquesta ja ha estrenat el caseller de puntuació amb una primera prova disputada a Sakhir a finals de març, precedida de tres dies de proves. Ara, el Circuit de Barcelona-Catalunya completa el seu programa d’entrenaments, amb tres dies més de rodatge. Del divendres al diumenge prendran el relleu de l’F3. En aquesta ocasió, el calendari de l’F2 no disputarà cap prova puntuable al traçat català, ja que l'organització de tots dos mundials ha preferit no fer-los coincidir en la gira.

 

Edicions locals