Bigues i Riells ajorna els actes de Sant Jordi pel confinament de diversos grups escolars

Salut farà PCR a la població afectada i l'Ajuntament ha posat a disposició equipaments municipals per fer les proves

Cultura, Societat

Bigues i Riells

Encara que la programació de la Diada de Sant Jordi 2021, prevista pel 22, 23 i 25 d'abril, complia amb totes les restriccions del Procicat, el Consistori de Bigues i Riells ha considerat adient, en pro de la salut pública, ajornar-les.

Aquesta setmana s'han confinat diversos grups als centres educatius del municipi. Aquest fet ha comportat l'aïllament de moltes famílies. Atesa la situació actual i tenint en compte l'augment general de casos al municipi, seguint el criteri de la prevenció, l'Ajuntament ha optat per posposar els actes de Sant Jordi.

El Departament de Salut farà PCR a la població afectada durant els pròxims dies. El consistori posa a disposició els equipaments municipals per realitzar proves.

La regidoria de Cultura vol "vetllar pels professionals del sector i no ha anul·lat els espectacles sinó que els ha ajornat". D'aquesta manera, es compromet que, en un altre moment d'aquest 2021, es programaran l'espectacle infantil El monstre de colors, la presentació dels llibres El ball del Tenes i Cómo ayudar a los niños a leer y a escribir, l'exposició del IV Petit Llibre Gegant, el Liveshow i la tarda literària del Casal d'Avis El Bon Caliu.

Edicions locals