Quarta derrota seguida del KH-7, que s'allunya de les opcions d'Europa

El conjunt granollerí perd contra l'Aula Alimentos de Valladolid, per 27 a 29

Esports

Quarta derrota seguida del KH-7, que s'allunya de les opcions d'Europa
Quarta derrota seguida del KH-7, que s'allunya de les opcions d'Europa | BM Granollers

El KH-7 BM Granollers va tornar a encaixar una nova derrota i encadena la pitjor mala ratxa de la temporada amb el quart partit perdut consecutiu. L'Aula Alimentos de Valladolid es va emportar els dos punts del Palau d'Esports (27-29), que deixa el KH-7 al 6è lloc amb vuit punts, a dos del quart i el cinquè, el Málaga i l'Elche respectivament. Les granollerines s'allunyen de les opcions d'Europa quan tan sols queden tres jornades per acabar el campionat i l'objectiu era intentar arribar al quart lloc. 

Les vallesanes van sortir a la pista amb la idea de trencar la mala ratxa i es van trobar amb un Aula Alimentos Valladolid molt sòlid i molt agressiu en defensa (1-4, min.5). El Granollers va aprofitar els llançaments de més de 9 metres, però a les visitants se les veia còmodes a la pista. Les noies de Miguel Àngel Peñas, amb un ritme molt ràpid, van agafar un petit avantatge i van liderar tota la primera part el marcador. Les males notícies van arribar per part del BMG que va perdre a Martina Capdevila per un xoc fortuït amb una rival.

Una exclusió a Jana Castañera va facilitar que el Valladolid pogués fer un parcial a favor seu amb superioritat i va eixamplar la diferència fins als 5 gols (5-10, min.15). La Carmen Prelchi va donar la cara en la guerra des del pivot i aguantava a l'equip marcant des dels sis metres. Amb el 6-11 al marcador l'entrenador local va demanar temps morts per ordenar les seves jugadores i per mirar de què no se li escapés el partit.

Abans d'arribar al descans el Granollers va aconseguir un parcial de 4 a 0 per retallar la distància i així començar la segona part amb opcions per lluitar el partit (13-16, min 30). A la segona part el KH-7 BM Granollers va millorar en diferents aspectes del joc i va retallar molts gols fins a empatar el partit (22-22, min 47). Diverses errades i pèrdues de pilota en atac van obligar a demanar un temps mort a l'equip visitant.

Tres canvis van tornar a originar un parcial per les noies de Valladolid que van rematar el partit. Un gol de Cifuentes va certificar la victòria del Valladolid en una pista difícil.

El pròxim partit del KH-7 BM Granollers serà el 12 de maig contra el Rincón Fertilidad de Málaga a les 19:30 h.

Fitxa tècnica

27 KH-7 BM Granollers: 1 Nicole Wiggins (portera, 3 parades), Anna Colomer (-), Laia Moragues (-), Giulia Guarieiro (5), Carmen Prelchi (7) i 8Martina Capdevila (-) -set inicial- Elena Vázquez (1), Mireia Torras (-), Ona Vegue i Pena (4), Marta Mera (portera, 10 parades), Elaine Gomes (2), Ana González (-) i Jana Castañeda (8).

29 Aula Alimentos de Valladolid: Carmen (portera, 7 parades), Teresa Álvarez (2), Lorena Téllez (6), Elena Quadrat (2), Cristina Cifuentes (5), Sara Molés (4), Amaia González de Garibay (2 ) -set inicial- Lulu Guerra (portera, 8 parades), Elba Álvarez (3), Jimena Llacuna (3), Danila So Delgado (-), Ángela Nieto (2), Rafi (-) i Fati (-).

Parcials cada 5 minuts: 1-4, 3-7, 5-10, 7-12, 9-16, 13-16 (descans) 16-19, 17-21, 20-22, 22-26, 24-27 i 27-29.

Àrbitres: Alfredo Arcs i Carlos Luque. Van excloure a Jana Castanyera, Carmen Prelchi i Giulia Guarieriro pel KH7 Bm Granollers.

Edicions locals