L'EC Granollers disputarà els quarts de final de les eliminatòries de la promoció d'ascens

El conjunt granollerí guanya l'Europa, però ja no pot aspirar al quart lloc de la lligueta de la segona fase

Esports

| Xavier Solanas

José Luis Rodríguez Beltrán

L'EC Granollers no s'estalviarà els quarts de final de la promoció d'ascens. L'equip de José Solivelles, que va sumar el primer triomf de la promoció d'ascens contra l'Europa (3-1), ja no pot arribar al quart lloc de la lligueta quan tan sols queden dues jornades per tancar la segona fase competitiva. L'ECG és 6è amb 36 punts i tan sols podria superar el 5è, el Cerdanyola, que suma 41 punts i tan sols necessita un punt per certificar aquesta posició, tot i que es manté dins la lluita per l'ascens directe. 

L'ECG aspirava a quedar tercer o quart classificat de la promoció d'ascens per disputar directament les semifinals de les eliminatòries per l'ascens, però les victòries de Girona B i Terrassa ho fan impossible. D'aquesta manera, en les dues últimes jornades l'ECG es jugarà si queda cinquè o sisè classificat. Si queda cinquè, jugaria els quarts de final contra un rival teòricament més assequible perquè seria el segon del grup 5D, que ara mateix ocupen San Cristobal i Vilassar, empatats amb 34 punts; mentre que si queda sisè, jugaria contra el primer classificat, que ara ocupa el Sant Andreu, amb 38 punts. 

Cal recordar que les eliminatòries per l'ascens estan definides entre els classificats del tercer al sisè lloc de la promoció d'ascens, i els dos primers classificats del grup 5D. Aquestes eliminatòries es disputen en un únic partit i només el guanyador de la final pujarà a la Segona Divisió RFEF. 

L'ECG afrontarà la penúltima jornada al camp del Terrassa i estarà pendent del que faci el Cerdanyola al camp del Vilafranca. 

Edicions locals