Alèxia Putellas guanya la seva cinquena lliga amb el Barça

La molletana pot signar una temporada per emmarcar amb possibilitats de guanyar la Lliga de Campions i la Copa de la Reina

Esports

La celebració del Barça, amb Alèxia Putellas
La celebració del Barça, amb Alèxia Putellas | FC Barcelona

Alèxia Putellas ha revalidat el títol de lliga a Tenerife per la victòria contra el Granadilla per la mínim (0-1) i un empat del seu immediat perseguidor, el Llevant, que ensopegava al camp de l'Espanyol. El Barcelona ha sumat la 26a victòria en 26 jornades disputades a la Primera Divisió espanyola. 

El Barça de la molletana ha demostrat ser el millor equip de la lliga espanyola amb un ple de victòries. De fet, mai abans s'havia obtingut 26 victòries seguides al campionat. Ara, n’encadena 30 (25+5) en les dues últimes temporades, igualant el rècord del Llevant entre la 2000/01 i 2001/02.

El FC Barcelona guanya la seva sisena lliga, mentre que Putellas suma la seva cinquena amb el club blaugrana. La molletana va guanyar els campionats del 2013, 2014, 2015, 2020 i ara, 2021. Aquesta pot ser una temporada per emmarcar per al Barça de la molletana, havent-se classificat per a la final de la Lliga de Campions, que jugarà el pròxim 16 de maig contra el Chelsea, i a la semifinal de la Copa de la Reina. 

Edicions locals