La primera opció per celebrar la Mitja Montornès seria el novembre

L'organització preveu celebrar la cursa de 21 km durant la tardor

Esports

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca del 2021 es podria celebrar al novembre. Aquesta és la primera opció que valora el comitè organitzador després d'haver hagut d'ajornar-la fa unes setmanes, a causa de la pandèmia de la Covid-19. "Era impossible fer la cursa com nosaltres fem la Mitja Montornès, amb la cursa de 21 km, però també amb la de 6 km i la mini. Era inviable fer una cursa ara per a unes 3.000 persones", admet el responsable del comitè organitzador, Francisco Javier Álvarez. 

 

La primera opció que valora l'Atletisme Montornès per celebrar la cursa de 21 km seria durant el novembre. "Tenim clar que si es fa perquè la situació sanitària ho permet, i seria durant la tardor. La primera opció seria el novembre, però també es podria fer a finals de setembre o principis d'octubre. Tot dependrà de com estem", explica Álvarez, que assenyala que no depèn només d'una decisió del club: "la sortida i arribada és en la mateixa instal·lació esportiva del pavelló, però depenem del que ens digui l'Ajuntament, i a més, el circuit passa per nuclis urbans, i veurem que ens diu Procicat, Generalitat....".

Tot i això, el club manté la intenció de celebrar-la. El comitè organitzador voldria encabir unes 2.000 persones en el circuit de 21 km i un miler, en el de 6 km, "dependrà si ens deixen, potser han de ser menys", indica Francisco Javier Álvarez. De fet, des del club hi ha una última opció de fer només una cursa de 10 km, excepcionalment, entre els municipis de Montornès i Montmeló. "Cal seguir estudiant les opcions", vaticina el responsable montornesenc.  

La Marxa Popular, l'últim cap de setmana d'octubre

L'altre gran esdeveniment que promou l'Atletisme Montornès és la Marxa Popular, que segons comunica el club, es preveu celebrar com és habitual: l'últim cap de setmana d'octubre.

Edicions locals