Es liciten les obres per iniciar la transformació de l'antic camp de futbol de Montornès Nord

El pressupost de licitació és de 531.552 euros, amb què es preveu urbanitzar la zona i construir la plataforma per als camps de futbol

Societat

| FOTO: Ajuntament de Montornès

Montornès del Vallès

L'Ajuntament ha tret a licitació la primera fase d'obres per transformar l'espai de l'antic camp de futbol de Montornès Nord en un parc urbà. El nou espai social i esportiu comptarà amb la construcció de camps de futbol dins el projecte Cruyff Courts, emmarcat en el conveni signat per l'Ajuntament de Montornès i la Fundació Cruyff.

En aquesta primera fase d'obres que ara es treu a concurs, i que es concentra en un àmbit de 8.110 m2, el projecte preveu la urbanització de la zona. Es farà l'enderroc de diversos elements com l’edifici de les grades i diferents murets existents, la retirada de les antigues torres d’il·luminació, les columnes para pilotes, els fanals i les antigues porteries de futbol, entre altres. Es sanejarà la tanca que limita amb el carrer de les Tres Creus i es col·locarà mobiliari urbà com dues fonts, bancs de formigó i papereres. L'Ajuntament deixarà preparada la solera de formigó per a les pistes esportives, que acabarà d'adequar la Fundació Cruyff.

El Cruyff Court que s'ubicarà a Montornès Nord ocuparà 1.120 m2 i és una part del projecte de renovació i revitalització dels terrenys, que ocupen una superfície total de 17.200 m2, i que més endavant acolliran altres elements com un amfiteatre i un skatepark.   

La primera fase té un pressupost de licitació de 531.552,47 € (IVA inclòs) i un termini d'execució un cop s'adjudiqui d'unes 15 setmanes.

Edicions locals