El CF Parets consuma el descens a la Segona Catalana

L'equip paretà perd a casa contra el Rubí, per 0 a 2

Esports

| Unificació Llefià

Parets del Vallès

El CF Parets ha baixat a la Segona Catalana després de perdre diumenge a casa contra el Rubí, per 0 a 2. L'equip dirigit per Pau Trias havia guanyat dimecres contra la Unificació Llefià (3-2) i donava esperances per una possible salvació, tot i que era força complicada. Finalment, diumenge es va consumar el descens de categoria quan falten dues jornades per tancar la temporada. 

Els paretans ocupen el penúltim lloc, amb 12 punts, i tenen matemàticament impossible superar el quart classificat per la cua, que suposa la primera plaça de permanència i que ocupa precisament el Rubí. La temporada paretana ha estat irregular i ja fa unes setmanes va haver-hi el canvi d'entrenador amb la marxa de Miquel Muñoz. El Parets s'acomiadarà de la categoria després de dues temporades marcades per la Covid i disputarà els seus dos últims partits contra Júpiter, també descendit, i l'últim contra el CF Mollet UE, que lluita per no baixar. 

Possible permanència amb l'Assemblea de la Federació Catalana

El CF Parets encara disposaria d'una última oportunitat de salvació si es decideix en l'Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol, que està convocada pel pròxim 30 de juny a Blanes. Segons diversos clubs vallesans han informat, l'FCF podria donar l'opció als clubs per decidir si s'han d'evitar els descensos de la Primera Catalana de futbol. Si fos així, el CF Parets podria mantenir-se una temporada més a la Primera Catalana. 

Edicions locals