El periodista Ricard Torquemada xerra del Barça a l'Ateneu Jaume Rifà de Sant Fost

És la primera activitat presencial de la Federació de Penyes del FC Barcelona del Vallès des de la Covid-19

Esports

El periodista Ricard Torquemada xerra del Barça a l'Ateneu Jaume Rifà de Sant Fost
El periodista Ricard Torquemada xerra del Barça a l'Ateneu Jaume Rifà de Sant Fost | Federació de Penyes del FC Barcelona del Vallès

Sant Fost de Campsentelles

El periodista esportiu Ricard Torquemada va compartir amb una cinquantena de persones vivències i curiositats sobre el FC Barcelona durant una conferència a l'Ateneu Jaume Rifà de Sant Fost. L'acte estava organitzat per la Federació de Penyes del FC Barcelona del Vallès i va servir per reprendre les activitats de la federació territorial del Barça després de més d'un any per l'esclat de la Covid-19. 

El periodista, responsable de les retransmissions del Barça a Catalunya Ràdio, va xerrar durant gairebé dues hores amb els assistents a la conferència sobre l'actual situació de l'entitat blaugrana, el futur del primer equip de futbol masculí, la gestió esportiva del club dels darrers anys i la nova presidència de Joan Laporta. Per via streaming també va participar Antoni Guil, president de la territorial vallesana i president de la Confederació Mundial de Penyes, entre d'altres penyistes vallesans i maresmencs. 

En acabar, la Federació de Penyes del FC Barcelona del Vallès va donar-li un obsequi a Torquemada i a l'Ajuntament de Sant Fost.

Edicions locals