Robert Cuesta, nou entrenador del Rocasa Gran Canaria

El tècnic montornesenc marxa del KH-7 després de dirigir durant quatre temporades el sènior femení

Esports

Robert Cuesta, nou entrenador del Rocasa Gran Canaria
Robert Cuesta, nou entrenador del Rocasa Gran Canaria | Xavier solanas

Montornès del Vallès

El Rocasa Gran Canària ha anunciat el fitxatge de Robert Cuesta com a nou entrenador per a la pròxima temporada. El tècnic montornesenc començarà una nova etapa professional a la banqueta després de dirigir durant quatre temporades el KH-7 Granollers. 

Cuesta va disputar fa una setmana el seu últim partit de la temporada i posava fi a una relació de 22 anys amb el BMG. Va ser jugador del club granollerí dels 12 als 19 anys i, des dels 16 anys, va començar a dirigir equips del planter, des d'infantils fins al primer equip femení. També forma part del cos tècnic de la selecció absoluta femenina, com a preparador físic, i ha estat triat en dues ocasions 'Millor entrenador' de l'any de la Lliga femenina. Des que es va fer càrrec de l’equip l'any 2017 en substitució de José Luis Villanueva, ha liderat aquest creixement amb el pas dels anys, tot i que les tres temporades anteriors va formar part del cos tècnic de Villanueva.

"Estic molt content d'incorporar-me al Rocasa Gran Canaria, tinc molta il·lusió i ganes de treballar", explicava al web del Ricasa Gran Canria, Robert Cuesta, ja nou entrenador, que afegia: "l'objectiu hauria de ser cada dia ser millors, millorar en cada entrenament i en cada partit. La nostra màxima ha de ser la de ser cada dia millor que el dia anterior". 

El BMG Granollers li ha desitjat molta sort a Cuesta. 

Edicions locals