El filial femení del KH-7 puja a la Divisió d'Honor Plata

L'equip femení va guanyar els tres partits de la fase d'ascens contra Rocasa, Iplacea i Chapela

Esports

El filial femení del KH-7 puja a la Divisió d'Honor Plata
El filial femení del KH-7 puja a la Divisió d'Honor Plata | BM Granollers

El KH-7 Granollers B femení ha pujat a la segona màxima categoria estatal després de superar la fase d'ascens a Gran Canàries. L'equip granollerí va imposar la llei vallesana amb un ple de victòries en els tres partits de la fase final, que va acabar diumenge, per celebrar l'ascens a la Divisió d'Honor Plata. 

El conjunt granollerí va tenir prou per certificar l'ascens amb els dos primers partits, d'un total de tres. La primera victòria va ser contra les amfitriones del filial del BM Rocasa, amb un resultat ajustat, per 28 a 29. De fet, a deu minuts del final, el Rocasa guanyava 25 a 19, i les granollerines van fer una èpica remuntada. La màxima anotadora vallesana va ser Andrea Cobo, amb set gols -va ser la màxima anotadora granollerina de la fase amb 17 gols-. El segon triomf de les granollerines va ser més còmode contra el CD Iplacea, per 22 a 32, que va suposar l'ascens matemàtic per la combinació de la resta de resultats. L'última victòria va ser encara més contundent, ja amb els deures de l'ascens, el KH-7 B va imposar-se contra el BM Chapela, per 35 a 19. 

Les granollerines van celebrar un ascens històric, que permet al BMG tenir una sòlida estructura femenina amb el primer equip a la Divisió d'Honor; i el segon equip, ara a Plata. 

Edicions locals