'Volem recuperar i enllestir el projecte del camp a Palou'

Àngel Aguirre serà el nou president de l'EC Granollers el 16 de juny

Esports

Àngel Aguirre
Àngel Aguirre | A.A.

José Luis Rodríguez Beltrán

La candidatura d'Àngel Aguirre, de 59 anys i comercial de professió, va ser l'única que va presentar-se a les eleccions de l'EC Granollers, abans del passat dissabte, quan acabava el termini per rebre les propostes. Aguirre és vicepresident del club des del gener del 2019 al costat de Juan Castillo, que fa unes setmanes va comunicar que deixava la presidència per motius personals. Aguirre serà proclamat nou president de l'ECG el pròxim 16 de juny, quan se celebri l'assemblea de socis que hauran de ratificar el procés electoral.

El nou mandatari granollerí ha mamat l'ECG des de petit perquè el seu avi, Jaume Ventura, ja havia estat jugador i directiu; posteriorment, ho va ser també el seu pare, Àngel Aguirre, que va ser jugador professional els anys 60 amb l'Espanyol i el Tenerife. El nou president va complir amb la tradició familiar, perquè als anys 80 ja havia jugat al primer equip de l'ECG. Tot i que ell, serà el primer de la nissaga Aguirre-Ventura president. "Som una junta directiva continuista perquè el que hem fet és que ens mantenim tots, només canviem peces. Per exemple, Castillo vol seguir com a directiu. Tenim un projecte engrescador", assegira Aguirre, que serà proclamat president per als pròxims sis anys.

Renovació amb Nama Sports

Aguirre confia en la gestió de Nama Sports i la voluntat de la directiva és renovar la seva vinculació. "Estem contents amb Nama Sports perquè han professionalitzat el club. El contracte acaba la pròxima temporada, però tenim voluntat de renovar-lo ja. Volem fer una vinculació llarga perquè veiem que està donant fruits i estem molt contents", indica Aguirre, que confia en consolidar el primer equip a la Tercera Federació i seguir potenciant el futbol base.

El nou camp de futbol

La directiva es marca com a eix bàsic augmentar la massa social i recuperar el projecte del nou camp a Palou. "Hem de recuperar i tirar endavant el projecte del nou camp a Palou perquè per al club és molt important. Tindríem dos camps grans de futbol i ens permetria créixer encara més", diu Aguirre, que admet que el club amb les actual instal·lacions al carrer Girona està limitat.

Edicions locals