Un cotxe patrulla de la policia local de la Roca xoca contra la casa dels pares de Salvador Illa enmig d'una persecució

No hi ha hagut ferits i només danys en el mur de la casa

Societat

La imatge dels desperfectes al mur de la casa
La imatge dels desperfectes al mur de la casa | Ajuntament de la Roca

Roca del Vallès, laACN

Un cotxe de la policia local de la Roca del Vallès va xocar contra la casa dels pares del líder del PSC, Salvador Illa, enmig d'una persecució. Els fets, segons han explicat fonts de la policia de la Roca a l'ACN, es van produir aquest divendres.

Dues unitats policials de Vilanova del Vallès estaven perseguint un cotxe per conducció temerària i una patrulla de la Roca s'hi va afegir. A l'alçada de la rambla Mestre Jaume Torrents amb el carrer Tenor Vinyes el cotxe patrulla de la Roca va acabar xocant contra el mur de la casa en intentar fer un avançament.

Uns 500 metres més enllà de l'accident, que es va produir a les 18.25 h al terme municipal de la Roca, els agents de Vilanova van detenir les dues persones del cotxe. No hi ha hagut ferits. Els dos detinguts estan acusats d'un delicte de conducció temerària i un altre de seguretat viària.

Des del compte de Twitter de l'Ajuntament de la Roca del Vallès, el consistori ha explicat que aquest dissabte els serveis municipals han estat treballant per arreglar els desperfectes ocasionats per l'accident d'una patrulla de la policia local mentre participaven en una intervenció conjunta amb Mossos i la policia de Vilanova del Vallès.

 

Edicions locals