El Twirling LF classifica cinc atletes a l'Europeu

El club franquesí va participar amb èxit a la fase classificatòria al Deltebre

Esports

El Twirling LF classifica cinc atletes a l'Europeu
El Twirling LF classifica cinc atletes a l'Europeu | Twirling Les Franqueses

les Franqueses

El Twirling Les Franqueses ha superat una de les seves primeres competicions amb una bona nota: cinc esportistes s'han classificat per disputar l'Europeu de Croàcia, que es preveu celebrar a la tardor. El club franquesí va participar amb èxit a la fase classificatòria per a l'Europeu, que va tenir lloc el cap de setmana al Deltebre.

D'entre les classificades per a l'Europeu, hi ha Judith Tujolà, que va guanyar la modalitat un bastó i dansa; Sara Cano, va guanyar X Struttling, segona en un bastó i dansa; Martina Lupiáñez, segona en dos bastons; Ada Martínez, segona en X Struttling, i Iris Márquez, tercera en dos bastons. "Estem molt satisfetes perquè de les classificades tan sols Judith té edat júnior; la resta són cadets, com a màxim, i això té molt mèrit", admet una de les responsables del club Aida González. A més, el duet format per Sara Cano i Martina Lupiáñez, serà reserva per a l'Europeu.

De fet, el club franquesí va participar en la competició del Deltebre amb una àmplia expedició, que van aconseguir diversos podis, tot i que no totes van assolir el bitllet continental. Així, el club va assolir set primers llocs, sis segons i dos tercers.

 

Edicions locals