Les entrades per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, ja disponibles

Els aficionats poden presenciar la mítica prova de resistència en directe els dies 3 i 4 de juliol

Esports

| Circuit

Montmeló

Els amants del motociclisme i de la resistència ja poden adquirir les seves entrades per assistir a la 26a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, que es duran a terme els dies 3 i 4 de juliol. Aquesta edició presenta alguns canvis respecte a anys anteriors a causa del context sanitari actual, amb mesures que pretenen garantir la seguretat de tots els que formen part de l'esdeveniment.

L'entrada assegura l'accés tant per al dissabte com per al diumenge, i té un preu de cinc euros. L'activitat es podrà contemplar des de la Tribuna Principal, una de les zones amb més encant i màgia, atès que des d'allà es produeix la tradicional sortida en espiga a l'estil Le Mans i es pot contemplar tot el que esdevé dins dels garatges dels participants.

Seguint amb un estricte protocol de seguretat, les entrades són nominals i intransferibles. A més, l'aforament és limitat a 3.000 localitats disponibles. Com sempre, els assistents hauran de deixar l'espai de seguretat implementat, amb un seient lliure davant, un altre darrere, i un més a cada costat.

Horaris i accés
Els assistents podran accedir per la Porta 3 i estacionar els seus vehicles al pàrquing C. El dissabte s'obriran les portes a les 9 del matí i es permetrà l'entrada fins a la 1 de la matinada. El diumenge es tornaran a obrir a les 8, fins a les 12.

Una promoció única per als amants del motociclisme
Amb la compra de l'entrada de 5 euros per les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, els aficionats podran descomptar-se l'import íntegre per a una entrada del Catalunya WorldSBK Round (17-19 setembre). De manera presencial, es podrà aplicar el descompte en les mateixes instal·lacions esportives durant el desenvolupament de les 24H de Catalunya, i online estarà disponible del 6 al 13 de juliol.

 

Edicions locals