Les Franqueses decidirà els campions de l'Open Barcelona BTT

L'esdeveniment se celebrarà diumenge amb prop de 300 participants

Esports

| Xavier Solanas

El Gran Premi KH-7 de Les Franqueses decidirà diumenge els campions de l'Open Barcelona BTT, que disputarà a terres franquesines l'última de les quatre proves el circuit barceloní.  

El Parc de Milpins tornarà a ser l'escenari de la prova organitzada per la Unió Ciclista Les Franqueses, que també tindrà proves de Kids Cup per a les categories de formació amb un circuit de 2 quilòmetres, mentre que les proves de categoria open tindran davant un circuit pràcticament 5 quilòmetres amb 125 metres de desnivell positiu. Ever Alejandro Gómez (RR Bikers), malgrat la seva absència a la prova de Roquetes, seguit de prop pel jove Roger Ferrer (73 Factory Eco) i la també sub-23 Lídia Fuentes (Kenda Biciocasion-Barcelona) lideren les classificacions en les categories absolutes de l'open provincial barceloní. "Tindrem prop de 300 participants. És una cursa que ja suma la tercera edició i creiem que està del tot consolidada perquè té un circuit divertit, tècnic i sense perill", explica el responsable de la Unió Ciclista Les Franqueses, Toni Serra. 

A partir de les 9 hores del matí seran les sortides per a les diferents categories de promoció, mentre que l'open tindrà dues sortides: a les 10.30 hores per a fèmines, cadets i màsters, mentre que a les 12.30 hores serà el torn de l'elit i sub-23 masculins, màster 30 i júnior.

 

Edicions locals