Roger Torrent, nomenat president del Circuit de Barcelona-Catalunya

El nomenament, proposat pel Govern de la Generalitat de Catalunya, ha estat aprovat pel Consell d'Administració de Circuits de Catalunya

Esports

Roger Torrent, nomenat president del Circuit de Barcelona-Catalunya
Roger Torrent, nomenat president del Circuit de Barcelona-Catalunya | Circuit de Barcelona-Catalunya

Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, ha estat nomenat president del Circuit de Barcelona-Catalunya.  El Consell d'Administració de Circuits de Catalunya, S.L. ha ratificat el nomenament de Roger Torrent sota proposta del Govern de la Generalitat de Catalunya, i pren el relleu a l'anterior president de la instal·lació esportiva, Ramon Tremosa.

Roger Torrent i Ramió (Sarrià de Ter, 1979) és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Estudis Territorials i Urbanístics per la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Postgrau en Dret en Ordenació Territorial i Urbanística per la UPF. Tècnic urbanista, ha estat vinculat des de jove a la política municipal. L’any 1999 va esdevenir regidor a l’Ajuntament de Sarrià de Ter i el 2007 en va ser escollit alcalde, una responsabilitat que va exercir fins al 2018, quan va assumir la presidència del Parlament de Catalunya. El 2012 va encapçalar la llista electoral d’ERC per la circumscripció de Girona a les eleccions al Parlament de Catalunya, en les quals va obtenir l’acta de diputat.

En el seu pas pel Parlament de Catalunya com a diputat ha estat portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Junts pel Sí i portaveu econòmic d’ERC a la cambra (XI legislatura). També va ser membre de la comissió d’Empresa i Ocupació i va formar part de les ponències dels projectes de llei de cooperatives, de modificació del Codi de Consum i de l’impost sobre els habitatges buits (X legislatura).

Edicions locals