Jove talent literari montornesenc en un llibre

Nous joves han participat en un taller de narrativa programat per la Biblioteca de Montornès

Cultura

Jove talent literari montornesenc en un llibre
Jove talent literari montornesenc en un llibre | FOTO: Ajuntament de Montornès

Un total de 9 joves han seguit un taller de narrativa juvenil impartit a la Biblioteca de Montornès i a càrrec de l’escriptor local Arturo Padilla. La formació ha finalitzat aquests dies amb la publicació d’un llibre que inclou els relats que el jovent ha elaborat al llarg del curs.

A Montornès la passió per l’escriptura continua ben viva. Prova d’això és el resultat del taller de narrativa juvenil que l’autor local Arturo Padilla i la Biblioteca han impartit de manera telemàtica entre el desembre de l’any passat i el gener d'aquest.

El curs, que es va impartir entre desembre i gener de forma telemàtica, ha comptat amb la participació de 6 noies i 3 nois d’entre 15 i 21 anys, la majoria de Montornès, que han creat relats de gèneres diversos com la ciència ficció, el drama, el terror o la fantasia. A través de la plataforma Zoom han rebut assessorament personalitzat per aprendre a dissenyar una idea, crear personatges i símbols, i generar tensió narrativa, entre altres aspectes.

Com a cloenda, aquests dies s’ha celebrat un acte presencial a la Biblioteca que ha comptat amb la presència de part dels joves del taller, de l’escriptor Arturo Padilla i de la regidora de Cultura i Festes, Mercè Jiménez.

A la trobada, l’autor els ha lliurat el llibre Els nous fantàstics, una publicació en paper que inclou els 9 relats que l’alumnat ha elaborat durant el curs. L’obra està disponible a Amazon per 3,85 euros.

Edicions locals