Guillem Bel, del CC Mollet, guanya el Memorial Josep Segú Júnior de la Garriga

La localitat vallesana va reunir dissabte prop de 175 corredors

Esports

Guillem Bel, del CC Mollet, guanya el Memorial Josep Segú Júnior de la Garriga
Guillem Bel, del CC Mollet, guanya el Memorial Josep Segú Júnior de la Garriga | Federació Catalana Ciclisme

la Garriga

Guillem Bel, del Club Ciclista Mollet-Transluján va guanyar la categoria júnior del Memorial Josep Segú de la Garriga. El ciclista del club molletà va imposar-se dissabte en el circuit de 39 km amb un temps 53 minuts i 36 segons, amb un marge de gairebé un minut amb el segon classificat, Iker Bernal, del Finques Feliu Unió Ciclista Les Franqueses. El podi es va completar amb un altre corredor franquesí, Ignasi Lambea. 

L'equip molletà va aconseguir un segon corredor entre els deu millors classificats, amb el quart lloc de Ricard Fitó. L'equip molletà va quedar al segon lloc en la classificació d'equips. El millor classificat va ser el conjunt franquesí. Pel que fa al Memorial Ramón Tejedor, de Terrassa, el millor classificat molletà de diumenge va ser Ricard Fitó, amb un cinquè lloc; mentre que l'equip va quedar segon. 

Prop de 175 corredors a la Garriga

Prop de 175 ciclistes es van reunir la tarda d'aquest dissabte a la Garriga per celebrar la 7a edició del Memorial Josep Segú. La localitat vallesana va acollir quatre curses de carretera en un circuit preciós pel seu nucli urbà en una prova que organitzava el Club Ciclista La Garriga. En la prova de l’elit, Abel Balderstone (Valverde Team-Tierra Fecundis) va rebre el premi a la seva gran temporada i va poder alçar-se amb la victòria en solitari. El resident al Centre d'Alt Rendiment de Banyoles va travessar la meta per davant de Diedrik Deelen (Ciclos Oleka) i Ricard Martín (Proton Cycling Academy).

 

Edicions locals