Es confirma l'ascens del filial del KH-7 a la Divisió d'Honor de Plata

La coordinació busca nou entrenador i intentarà reforçar la plantilla amb dos o tres incorporacions

Esports

| Ajuntament de Granollers

José Luis Rodríguez Beltrán

El filial femení del KH-7 Granollers militarà finalment a la Divisió d'Honor de Plata amb l'objectiu de la permanència. Fa uns anys, l'equip també havia assolit l'ascens, però tan sols va estar un any a la segona màxima categoria estatal. La intenció del club és evitar convertir-se en un equip ascensor i per això des del cos tècnic i la coordinació es planifica una plantilla amb recorregut. La coordinació busca nou entrenador i intentarà reforçar la plantilla amb dues o tres incorporacions

Un cop el club ja ha fet la inscripció de l'equip a Plata, esvaint qualsevol dubte per qüestions econòmiques, un dels responsables de la seva planificació és l'entrenador artífex de l'ascens, Álex Gontan, que el pròxim curs serà el segon entrenador perquè no té la titulació requerida. Tot i això, es manté dins el cos tècnic i juntament amb el coordinador, Aleix Causa, està muntant la plantilla del filial. "Apostem per mantenir el bloc de l'equip que ha aconseguit l'ascens. A més, pujaran sis jugadores del juvenil", indica Gontan, que augura fer entre dos o tres fitxatges: "volem fer una plantilla més llarga perquè noies joves, que treballen o estudien, i volem estar ben coberts tota la temporada. També poden haver-hi lesions. Aleshores, farem dos o tres fitxatges, que aportin experiència en la categoria i puguin pujar el nivell del grup".

La intenció amb el filial femení és que continuï sent l'enllaç entre el juvenil i el primer equip. Tot i que les temporades anteriors el salt era gran, i enguany es té l'oportunitat que aquest pas sigui més accessible. Això sí, el nivell competitiu pujarà. "Com a primer objectiu que tenim és assolir el nivell que exigeix la categoria i així aconseguir la permanència", comenta Gontan, que es mostra molt content de la temporada completada. "La intenció era intentar estar en les posicions d'ascens, tota la resta ha estat un premi", recorda el tècnic, que assumia el seu primer any amb el filial, i afegeix: "ara tindré temps per formar-me, però abans hem de buscar el nou entrenador o entrenadora de les noies". 

El filial del KH-7 espera començar la pretemporada a finals de l'agost. Encara no s'ha publicat l'agrupació de les granollerines, però s'espera que sigui  en el grup dels equips catalans i de la Comunitat Valenciana. 

 

Edicions locals