María Pérez complirà una segona temporada amb el FC Barcelona B

La jugadora santfostenca participa al campus de la UD Lourdes

Esports

Maria Pérez signa en una samarreta del FC Barcelona
Maria Pérez signa en una samarreta del FC Barcelona | UD Lourdes

Sant Fost de CampsentellesJosé Luis Rodríguez Beltrán

La santfostenca María Pérez, jugadora del filial del FC Barcelona, va participar fa uns dies al campus de la UD Lourdes, on va poder conversar amb els infants del Municipal Juan Bocanegra, i fins i tot, signar autògrafs i samarretes. La baixvallesana ha completat una temporada per emmarcar amb el Barça B a la Segona Divisió espanyola i amb el debut amb el primer equip d'Alèxia Putellas, en un duel a Lezama contra el Bilbao al tram final de la campanya.

"Va ser complir un somni. Quan em van trucar per la convocatòria no m'ho creia, després vaig debutar amb el primer equip, que just acabava de guanyar el triplet", indica emocionada la santfostenca, qui explica sobre el seu debut: "Sempre intento assegurar la primera passada i, tot i que vaig començar nerviosa, les companyes em van ajudar i va estar molt bé".

Pérez ha completat la seva primera temporada amb el filial del Barça i ha estat una fixa al pivot defensiu. "És una posició molt important al Barça, estic molt contenta per haver jugat tant", diu Pérez. La pròxima temporada seguirà al filial del Barça i intentarà novament entrar en la dinàmica del primer equip. 

Edicions locals