Segona victòria de l'Eastern Watts a les 24 Hores Mussara del BiCircuit

Pel Circuit de Barcelona-Catalunya han passat aquest cap de setmana més de 300 ciclistes, entre diverses competicions

Esports

Segona victòria de l'Eastern Watts a les 24 Hores Mussara del BiCircuit
Segona victòria de l'Eastern Watts a les 24 Hores Mussara del BiCircuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

Montmeló

L'equip Eastern Watts ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva a les 24 hores Mussara del BiCircuit, que va tenir lloc el cap de setmana al circuit de Barcelona-Catalunya. El conjunt format per vuit components de tota Espanya va aconseguir també completar un total de 194 voltes, establint així el nou rècord de la prova. 

La gran festa del ciclisme va començar el dissabte a les 10 h, omplint la recta principal de bicicletes. A les 16 h veia la bandera de quadres la primera de les categories, amb doblet dels equips del Club Ciclista Lloret. Monopolitzant la primera i la segona posició van aconseguir un total de 48 i 46 voltes respectivament.

Amb l'arribada de la nit va arribar també el moment de conèixer als més avantatjats de la categoria de 12 h. L'equip Ettix va tenir l'honor de lluir la medalla d'or d'aquesta modalitat, aconseguint una còmoda victòria en el traçat mundialista.

Aquesta edició de la Mussara 24 Hores BiCircuit ha comptat amb algunes cares conegudes. És el cas, per exemple, de Javi Sancho, humorista i actor; o Marcel Zamora, un dels pesos pesants del triatló; així com l'esportista i entrenadora personal Miriam García. L’influencer José María López tampoc va faltar a la cita.

Més competicions de la mà de la Federació Catalana de Ciclisme

Al finalitzar les 24H, les competicions de la Federació Catalana de Ciclisme van prendre les regnes, amb una gran quantitat de vencedors com a resultat. A la Copa Criterium, la categoria Èlit va ser dominada per Alex Ulloa (Proton Cycling Academy). Ricard de Miguel (Miami – Megabici Club Ciclista) va vèncer a Màster 30 i José Félix Talledo (LEFA Team Club Ciclista) va fer el mateix a Màster 40. D'altra banda, la Copa Catalana de Fèmines també es va posar a prova al Circuit. Emma Grant (Massi Tactic Women Team) va ser la vencedora de la categoria Júnior i Lucía García (Costa Brava Mediterranian) es va imposar entre les Cadet.

Edicions locals