Antonio García i Nicole Wiggins disputaran els Jocs Olímpics de Tòquio amb Espanya

Els dos jugadors del BM Granollers han entrat en la llista definitiva de la selecció espanyola masculina i femenina, respectivament

Esports

| JL. Recio / RFEBM

El lateral esquerre Antonio García Robledo i la portera Nicole Wiggins, jugadors del BM Granollers, disputaran els Jocs Olímpics de Tòquio amb la selecció espanyola. L'esportista llagostenc i la jugadora madrilenya del KH-7 han entrat avui dilluns en la llista definitiva de les seleccions espanyoles masculina i femenina, respectivament, per jugar la cita olímpica, que s'iniciarà el pròxim 23 de juliol. 

Antonio García Robledo, de 37 anys, ha estat el jugador més valuós d'aquesta temporada del Fraikin i li ha valgut per tornar amb la selecció espanyola després de cinc anys. L'esportista vallesà ha completat amb èxit les dues fases de preparació i ha entrat finalment en la llista de 16 jugadors que disputaran els JJOO. Aquesta serà la primera participació en unes olimpíades pel lateral esquerre, tot i que té una àmplia trajectòria amb el combinat estatal amb un or en un Mundial i una plata i un bronze a l'Europeu. 

De la llista de la selecció espanyola ha caigut el vallesà Joan Cañellas per una lesió, tot i que es mantenen dos exjugadors del Fraikin, com són Adrià Figueras (Nantes), Ferran Solé (PSG) o Gonzalo Pérez de Varegas (Barça).

Pel que fa a Nicole Wiggins, que també serà la seva primera cita olímpica als 20 anys, va debutar aquest mateix any amb la selecció absoluta i va entrar als plans dels Jocs Olímpics superant les tres primeres fases de preparació -dues d'elles a Andorra-. Tot i anar convocada Wiggins, serà la jugadora reserva de la selecció perquè viatjarà amb l'equip i restarà en territori japonès per si hi ha algun imprevist per lesió. 

De la llista espanyola cau la pivot granollerina Kaba Gassama, que milita al Fleury Loiret de França, i hi havia superat les tres fases anteriors. D'altra banda, el combinat estatal estarà representat pel Vallès Oriental amb el cos tècnic amb el granollerí Carlos Viver i el montornesenc Robert Cuesta.  

Edicions locals