[ANUL·LAT] L'Urban Art Festival de Montornès es trasllada d'escenari

Aquest dissabte se celebra la tercera edició del festival amb bàsquet, rap i grafits a l'Escola Marinada

Cultura

Pintada de grafits a la primera edició de l'Urban Art Festival l'any 2018
Pintada de grafits a la primera edició de l'Urban Art Festival l'any 2018 | FOTO: Ajuntament de Montornès

El pati de l’Escola Marinada acollirà aquest dissabte, 17 de juliol, la 3a edició de l’Urban Art Festival de Montornès. En aquesta edició, amb un torneig de bàsquet, rap en directe i pintades de grafits. L’associació local Globus pels Valents rebrà la recaptació aconseguida amb les inscripcions a la competició esportiva.

Després d'un any en blanc, a causa de la pandèmia, la cultura urbana torna amb la seva edició més solidària.

A partir de les 18 h, hi haurà un torneig de bàsquet 3x3 amb cinc categories: adolescent (de 12 a 15 anys) i juvenil, tant masculins com femenins, així com una categoria Specials per a joves amb diversitat funcional (novetat d'enguany). Qui hi vulgui jugar s’ha d’adreçar al web del departament municipal de Joventut. Els equips hauran d'arribar a les 17.30 h per confirmar les inscripcions i pagar els 8 euros per prendre-hi part. La recaptació íntegra anirà a l'entitat Globus pels Valents.

De manera simultània, els grafiters pintaran murals a diversos punts habilitats al pati de l’Escola Marinada.

Pel que fa a l'oferta musical, a les 19 h, els joves freestylers de la lliga Vallrap Battle disputaran la darrera jornada de l'esdeveniment de batalles de galls que ha tingut lloc des de l'abril a Montornès, Montmeló, Vilanova i Vallromanes. A partir de les 21.30 h, el raper Levico i el montornesenc Dryan oferiran una breu actuació per donar pas al grup vallesà Pinan 450f.

L’esdeveniment de nou està emmarcat en els pressupostos participatius del departament municipal de Joventut, Kosmos.
 

Edicions locals