Jornada de proves al Circuit per alguns mundialistes de motociclisme

D'entre els pilots hi havia Pol Espargaró i Ana Carrasco, que han fet una jornada d'assaigs al traçat vallesà

Esports

Jornada de proves al Circuit per alguns mundialistes de motociclisme
Jornada de proves al Circuit per alguns mundialistes de motociclisme | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya continua avançant en la seva intensa agenda esportiva del mes de juliol. Amb un ple de curses els caps de setmana, entre setmana tampoc baixa el ritme. Pilots com Pol Espargaró, Alex Rins, Maverick Viñales o Ana Carrasco, entre molts altres, s’han posat dimarts a prova a les instal·lacions vallesanes.

Alguns mundialistes de motociclisme han triat el Circuit com a banc de proves per dur a terme una jornada d'assaigs. Entre els presents es troben pilots del Mundial de MotoGP, Moto2 i Moto3; així com del Mundial de Superbike o de Supersport 300, entre altres certàmens internacionals. Tots ells estan fent front a una jornada dividida en dues tandes, la matinal i la vespertina, rodant de 9 a 13 h i de 14 a 18 h.

Representant a la categoria reina del motociclisme, noms com el pilot granollerí Pol Espargaró (Repsol Honda Team), Alex Rins (Team Suzki Ecstar), Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha MotoGP) i Jack Miller (Ducati Lenovo Team). Tots ells han sortit a pista amb motos de sèrie, representant una gran varietat de marques del Mundial, el qual es troba actualment en la seva aturada estiuenca. Aquests pilots, que tornaran a la càrrega el 8 d'agost, han aprofitat les seves vacances per continuar amb la seva preparació de la temporada.

Això també s'ha donat amb un dels pilots locals de Moto2, Albert Arenas (Aspar Team Moto2); així com amb Gabriel Rodrigo (Indonesian Gresini Racing Moto3) i Jaume Masià (Red Bull KTM Ajo), tots dos del Mundial de Moto3. Aquests participants han estat acompanyats també per dos representants del Mundial de Superbike i de Supersport 300, Isaac Viñales i Ana Carrasco respectivament. Billy Van Eerde, del Mundial Júnior de Moto3, s'ha unit a la jornada, així com altres pilots de la competició nacional.
 

Edicions locals