El CNG suma set medalles a l'estatal d'estiu de natació artística a Valladolid

El club granollerí guanya quatre medalles d'or d'entre les categories aleví, júnior i absolut

Esports

L'equip júnior de natació artística del CNG
L'equip júnior de natació artística del CNG | CNG

Alevins i júniors del CN Granollers van brillar al Campionat d’Espanya d’Estiu, que va tenir lloc del 9 a l'11 de juliol a Valladolid. D'entre les categories aleví, júnior i absolut, el club granollerí va sumar 7 metalls i quatre d'elles van ser d'or. 

Les alevines es van proclamar campiones d’Espanya tant en la modalitat d’equip, per davant del CN Sabadell, i com en la rutina combinada, per davant del CNS Fabionelli. Van pujar al podi, també, en figures de la mà d’Abril Navarro, que es va alçar amb subtítol en 2011, i d’Arlet Arnan, bronze en 2010. Destacar, tanmateix, la meritòria 5a posició del duet Nadia Ballo, Marta Lagares i Arlet Arnan; i la 6a de Clàudia Bedmar, Carla Caballero i Marta García.
 
Les júniors, per la seva banda, van aconseguir el títol estatal en equip, per davant del Real Canoe, fent doblet de plata amb el duet de Judith Calvo i Valeria Parra, i amb el solo de Judith Calvo amb Valeria Parra com a reserva. Cal destacar la 6a posició del segon duet del CNG integrat per Regina Casino, Clàudia Julià i Irene Garrido. A més a més, les integrants júniors van competir en categoria absoluta en la modalitat highlight, aconseguint proclamar-se campiones d’Espanya, per davant del Canoe.
 
De la gran actuació en competició del CNG, va permetre les alevines endur-se el títol de subcampiones d’Espanya d’un total de 17 clubs participants, i les júnior penjar-se el bronze d’entre un total de 42 clubs que va prendre part d’aquesta competició, que tanca una temporada esportiva difícil però plena d’èxit.

Edicions locals