El Barri Can Calet baixa a la Primera Catalana pels descensos compensats

El primer equip santfostenc tanca una etapa daurada de deu anys a la Divisió d'Honor Catalana

Esports

Sant Fost de Campsentelles

El FS Barri Can Calet havia aconseguit a la pista la salvació a la Divisió d'Honor Catalana després d'una temporada atípica i irregular. Un bon tram final dels santfostencs els hi va permetre en l'última jornada guanyar l'Sporting Montmeló (7-4) i salvar la categoria en l'11a posició. Tot i que durant el cap de setmana passat, el club va veure que l'equip havia descendit.

"Dilluns, la federació va contactar amb nosaltres. El nostre coordinador, Jordi Ruiz, va assistir a la reunió en la qual tot es va aclarir. Encara que sembli mentida l’excepció a la normativa es va complir amb nosaltres: feien falta sis circumstàncies perquè un equip classificat en 11a posició perdés la categoria... i es van donar totes! És un fet tan excepcional que ningú recorda un cas similar, però lamentablement, nosaltres les complíem totes", informa en un comunicat el president del club, Xavi Cuní, que lamenta el descens i com altera ara els plans: "La plantilla ja estava dissenyada amb 12 jugadors fixos més dos que havien de resoldre alguns problemes laborals i d’estudis per a continuar. Ara no serà fàcil mantenir els acords, ja que és probable que alguns futbolistes marxin per seguir jugant en categories superiors. En aquest sentit estem confiats que, si l’escenari ens obliga, utilitzarem els jugadors del planter que segur que faran un gran paper".

El club tanca una etapa daurada de deu anys a la Divisió d'Honor Catalana, tot i que la directiva podria haver una mínima opció de salvar-se. "Esperarem uns quants dies per saber si hi ha una renúncia d’un club que provoqués la nostra permanència. Si no, haurem de refer-nos i començar a il·lusionar-nos de cara la temporada que ve", assenyala Cuní. 

El Barri Can Calet baixa a la Primera Catalana com també ho ha fet enguany l'Sporting Montmeló i on hi ha un altre conjunt baixvallesà, la Unió FS Mollet. D'aquesta manera, a la Divisió d'Honor Catalana només queda com únic representant del Baix Vallès, el FS Parets. 

 

 

 

Edicions locals